- Nowy


Indeks: z-burder vege
Mieszanka teksturatów i białek sojowych, przypraw (cebula, pieprz czarny, papryka słodka, czosnek, ziele angielskie), soli, aromatów, słodu jęczmiennego i hydrolizatu białka roślinnego, które nadają gotowemu wyrobowi smak mięsa. Wyrób polecany w kuchni bezmięsnej.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
Zawartość opakowania (170g) łączymy z 300 ml wody i ostawiamy na 20 minut. Dodajemy olej (30g) i mieszamy w mikserze 5-8 min, do uzyskania lekko włóknistej struktury farszu. Uwaga: produkt zawiera sól na niskim poziomie, a więc można farsz dosolić zgodnie z własnymi upodobaniami. Uformować i smażyć na patelni (z dodatkiem oleju) lub na grillu.
Dokładny opis sposobu przygotowania znajduje się tutaj.
Teksturaty i białka sojowe, przyprawy (cebula, pieprz czarny, papryka słodka, czosnek, ziele angielskie) sól, aromaty, słód jęczmienny, hydrolizat białka roślinnego (kukurydza).
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Polska
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1148
Wartość energetyczna (kcal) 274
Tłuszcze (g) 2,8
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,2
Węglowodany (g) 10,7
w tym cukry (g) 1,9
Białka (g) 57,4
Sól (g) 1,6
Błonnik (g) 10,9