Przyprawa Fasolka Po Bretońsku

Indeks: z- fasolka po bretońsku

5,20 zł
Brutto
Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Zastosowanie
  • do potraw mięsnych i bezmięsnych
  • do dań z fasoli, grochu i innych roślin strączkowych
Sposób przygotowania

1 kg fasoli zalać 1 litrem wody i odstawić na 24 godziny. Dodać około 40 g mieszanki i gotować do miękkości. Posolić (mieszanka nie zawiera soli). Zagęścić zasmażką. Gotowe.

Skład

Przyprawy (pomidor, cebula, papryka słodka, majeranek, ziele angielskie, pieprz czarny, liść laurowy), hydrolizat białka roślinnego, cukier, aromaty.

Alergeny

Nie zawiera.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Polska

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 1150

Wartość energetyczna (kcal) 275

Tłuszcze (g) 2,7

w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,5

Węglowodany (g) 49,6

w tym cukry (g) 26,6

Białka (g) 13,4

Sól (g) 8,8

Błonnik (g) 13,7


bez zagęszczaczy i konserwantów.jpg

z- fasolka po bretońsku
28 Przedmioty

Specyficzne kody