Przyprawa Flaczki Czerwone

Indeks: z- flaczki czerwone

4,30 zł
Brutto

Mieszanka różnorodnych i staranie dobranych przypraw (m.in. marchew, majeranek, papryka, czosnek, cebula), która wzbogaci walory smakowe oraz zapachowe flaczków.

Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Zastosowanie
  • do flaków
  • do potraw mięsnych i bezmięsnych
Sposób przygotowania

1 kg flaków (alternatywą mogą być ugotowane i poszarpane udka z kurczaków) zalać 1 litrem wody, dodać około 40 g mieszanki i gotować do miękkości. W razie potrzeby posolić (100g mieszanki zawiera 20 g soli). Zagęścić zasmażką. Gotowe.

Skład

Przyprawy (papryka słodka i ostra, marchewka, czosnek, cebula, gałka muszkatołowa, majeranek, ziele angielskie, oregano, liść laurowy), sól, hydrolizat białka roślinnego, cukier.

Alergeny

Nie zawiera.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Polska

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 897

Wartość energetyczna (kcal) 214

Tłuszcze (g) 3,6

w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,6

Węglowodany (g) 37,2

w tym cukry (g) 16,9

Białka (g) 9,1

Sól (g) 4,4

Błonnik (g) 16,5


bez zagęszczaczy i konserwantów.jpg

z- flaczki czerwone
52 Przedmioty

Specyficzne kody