
Promeat "pork" vege z cukinią.
PRZYGOTUJ:
dwie średnie cukinie
łyżka oliwy
Promeat "pork" vege - ZIELNIK
KROK 1: PORK (MIĘSO)
Zawartość opakowania (155g) zalewamy 345g zimnej wody (ok. 1½ szklanki). Dokładnie mieszamy i odstawiamy na pół godziny. Ponownie mieszamy przekładamy na rozgrzany olej. Podsmażamy.
KROK 2: CUKINIA
Końcówki odcinamy. Przekrawamy wzdłuż na dwie równe części. Łyżką drążymy środek.
KROK 3: FARSZ
Miąższ ze środka drobno siekamy i łączymy z Promeat vege. Całość chwilę gotujemy aż się połączy.
Gotowy farsz wkładamy do wydrążonych połówek cukinii, całość posypujemy serem typu cheddar.
KROK 4: PIECZEMY
Cukinie układamy na blaszce nasmarowanej wcześniej oliwą.
Pieczemy około 20-25 minut w piekarniku rozgrzanym do 190 stopni C
KROK 5:PODAJEMY
Życzę SMACZNEGO!
Link do produktu znajdziecie tutaj.
Wszystkie komentarze