Kolendra liść
Indeks: z-kolendra liść
- Write a review
Kolendra to jedna z najstarszych roślin przyprawowych. Suszone liście są głównym składnikiem kuchni południowo-azjatyckiej, a także chińskiej czy meksykańskiej. Posiada lekko anyżowy smak i warto pamiętać, aby dodawać ją dopiero pod koniec gotowania.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- posiada właściwości bakteriobójcze (chroni nasze zęby przed próchnicą i wspomaga leczenie różnych infekcji)
- wykazuje działanie przeciwbólowe, zwłaszcza w chorobach reumatycznych i nerwobólach
- zawiera witaminę A i C oraz witaminy z grupy B
- stymuluje laktację
- skutecznie zwalcza dolegliwości takie jak wzdęcia, bóle brzucha i nudności
- wspomaga w walce z przeziębieniem i stanem zapalnym dróg oddechowych
- zmniejsza poziom złego cholesterolu we krwi
- doskonały dodatek do dań mięsnych (szczególnie wieprzowiny, indyka i jagnięciny)
- idealna do ryb
- dobrze komponuje się w warzywami i sosami
- do naparów zdrowotnych
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Indie
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1167,0
Wartość energetyczna (kcal) 279,0
Tłuszcze (g) 4,8
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,1
Węglowodany (g) 41,7
w tym cukry (g) 7,3
Białka (g) 21,9
Sól (g) 0,53
Błonnik (g) 10,4