Pieprz kolorowy
Indeks: z- pieprz kolorowy
- Write a review
Pieprz kolorowy to połączenie ostrości, pikantności oraz orzeźwienia i słodyczy, czyli mieszanka pieprzu czarnego, białego, czerwonego, zielonego. Idealny dodatek do dań mięsnych, ryb oraz dań wegetariańskich.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- wspomaga procesy trawienia,
- działa przeciwzapalnie,
- zawiera białko, wapń, magnez, żelazo oraz błonnik, wzmaga wchłanianie witamin z grupy B,
- działa odkrztuszająco i łagodzi bóle mięśni,
- pobudza apetyt.
- podkreśla smak duszonych mięs,
- dobrze pasuje do delikatnych potraw,
- do zup, sosów, sałatek, dipów,
- często dodawany do ryb.
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Bazylia, Indie, Indonezja, Wietnam,
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1214,00
Wartość energetyczna (kcal) 290,00
Tłuszcze (g) 3,3
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 1,0
Węglowodany (g) 46,9
w tym cukry (g) 0,2
Białka (g) 0,0
Sól (g) 0,
Błonnik (g) 23,8