- Nowy
Anyż mielony
Indeks: z-anyż mielony
- Write a review
Anyż mielony idealnie sprawdzi się w kuchni zarówno przy przygotowywaniu słodkich wypieków, takich jak ciasta czy kruche ciasteczka, jak i w potrawach wytrawnych, dodając im charakterystycznej głębi smaku.
Z łatwością podkreśli aromat dań mięsnych, zup oraz sosów.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- działa antybakteryjnie i odkażająco
- zwiększa wydzielanie soku żołądkowego
- bogata w witaminie C, B6, magnez, potas, cynk
- duża ilość żelaza pomaga utrzymać prawidłowy metabolizm energetyczny
- używana głównie do aromatyzowania ciast, ale także wędlin
- jest często składnikiem herbat poprawiających trawienie
- wykorzystywany do likierów i win
- stosowany jako element dekoracyjny, na przykład w okresie świątecznym
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Hiszpania
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1411
Wartość energetyczna (kcal) 337
Tłuszcze (g) 15,9
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,6
Węglowodany (g) 35,4
w tym cukry (g) 0,0
Białka (g) 17,6
Sól (g) 0,04
Błonnik (g) 14,6