Mąka kokosowa
Indeks: z- mąka kokosowa
- Write a review
Mąką pozyskiwana ze zmielenia miąższu kokosa. Sprawdzi się do wypieków słodkich oraz do chleba. Do panierowania mięs oraz ryb a także jako zagęstnik sosów i zup.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- do wypieków,
- do panierowania,
- do zagęszczania sosów i zup,
Wg uznania.
mąka kokosowa.
Brak.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Sir Lanka
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1742
Wartość energetyczna (kcal) 419
Tłuszcze (g) <21,3
w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <19,7
Węglowodany (g) <28,5
w tym cukry (g) <28,5
Białka (g)< 15,9
Sól (g) < 0,1
Błonnik (g) <24,9