Orzechy włoskie
Indeks: z- orzechy włoskie
- Write a review
Orzechy włoskie to najzdrowsze owoce z rodziny orzechowatych. Posiadają świetny smak i mają doskonały wpływ na działanie mózgu.
Już 14 orzechów to dzienne zapotrzebowanie na mangan, minerał który wspiera zdrowe kości i jest potrzebny to produkcji kolagenu.
Oprócz tego posiadają przeciwutleniacze, które mają działanie przeciwzapalne i pomagają chronić przed progresją raka.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
łuskane orzechy włoskie (100%), może zawierać śladowe ilości skorupki.
- do wypieków, ciast, pieczywa,
- deserów,
- jako przekąska.
Orzechy i produkty pochodne.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w chłodnym, suchym, zaciemnionym miejscu.
POLSKA
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 2748
Wartość energetyczna (kcal) 665
Tłuszcze (g) 60,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 6,6
Węglowodany (g) 12
w tym cukry (g) 9,9
Białka (g) 16
Sól (g) 0,0
Błonnik (g) 6,5