Skórka pomarańczy kandyzowana

Indeks: z - skórka pomarańczy kandyzowan

4,00 zł
Brutto

Skórka pomarańczy kandyzowana to doskonały dodatek do ciast, deserów oraz napojów.

Niezbędnik każdego szanującego się cukiernika, jak i domowego amatora wypieków.

Jej złocisty kolor idealnie sprawdzi się w formie dekoracji.

Waga produktu
Ilość
Nie ma wystarczającej ilości produktów w magazynie

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Skład  
  • skórka pomarańczowa, syrop glukozowy, regulator kwasowości E330.
Zastosowanie
  • jako dodatek do ciast, deserów,
  • konfitur, kompotów, herbaty
  • jako przekąska.
Alergeny
Cytrusy i składniki pochodne.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w chłodnym, suchym, zaciemnionym miejscu. Temp. 10-25 stopni C

Kraj pochodzenia

Włochy

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 1020

Wartość energetyczna (kcal) 300

Tłuszcze (g) 0,0

w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,0

Węglowodany (g) 74,9

w tym cukry (g) 56,0

Białka (g) 0,2

Sól (g) 0,3

Błonnik (g) 6,3


bez zagęszczaczy i konserwantów.jpg

z - skórka pomarańczy kandyzowan

Specyficzne kody