Skórka pomarańczy kandyzowana
Indeks: z - skórka pomarańczy kandyzowan
- Write a review
Skórka pomarańczy kandyzowana to doskonały dodatek do ciast, deserów oraz napojów.
Niezbędnik każdego szanującego się cukiernika, jak i domowego amatora wypieków.
Jej złocisty kolor idealnie sprawdzi się w formie dekoracji.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- skórka pomarańczowa, syrop glukozowy, regulator kwasowości E330.
- jako dodatek do ciast, deserów,
- konfitur, kompotów, herbaty
- jako przekąska.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w chłodnym, suchym, zaciemnionym miejscu. Temp. 10-25 stopni C
Włochy
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1020
Wartość energetyczna (kcal) 300
Tłuszcze (g) 0,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,0
Węglowodany (g) 74,9
w tym cukry (g) 56,0
Białka (g) 0,2
Sól (g) 0,3
Błonnik (g) 6,3