Płatki migdałów
Indeks: z- płatki migdałów
- Write a review
Ta bardziej wygodna forma migdałów w płatku sprawdzi się jako codzienna przekąska, ale też jako efektowny dodatek do sałatek czy wypieków.
Bogate w wapń, żelazo, fosfor, cynk.
Poza tym migdały obniżają poziom cholesterolu i cukru we krwi.
Zawierają dużą ilość białka. Bardzo często są stosowane jako lek na zgagę oraz mdłości.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
migdały w płatkach.
- do wypieków, deserów,
- do sałatek, makaronów,
- jako przekąska.
Orzechy i produkty pochodne, może zawierać sezam.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w chłodnym, suchym, zaciemnionym miejscu.
USA
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 2497
Wartość energetyczna (kcal) 604
Tłuszcze (g) 52
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 4,7
Węglowodany (g) 7,6
w tym cukry (g) 4,9
Białka (g) 20
Sól (g) 0,0
Błonnik (g) 13