Mak niebieski
Indeks: z- mak niebieski
- Write a review
Słysząc słowo mak naszej wyobraźni nie bez powodów ukazuje się makowiec, kutia.
Składnik tradycyjnych ciast oraz idealny dodatek do wypieków chleba, bułek.
Mak niebieski to także bogactwo witamin oraz kwasów z grupy omega-6.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- mak niebieski (100%).
- do wypieków, ciast, pieczywa,
- do deserów, musli.
Brak.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w chłodnym, suchym, zaciemnionym miejscu.
Czechy
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 2170,0
Wartość energetyczna (kcal) 526,0
Tłuszcze (g) 43,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 5,5
Węglowodany (g) 4,2
w tym cukry (g) 3,2
Białka (g) 20
Sól (g) 0,0
Błonnik (g) 21,0