

Indeks: z- dzika róża
Dzika róża - zbierana ręcznie na przełomie września/października. Owoce jej są bogate w witaminę C, a także A, B1, B2, E, K. Ponadto zawiera kwasy organiczne, pektyny, garbniki, niewielkie ilości olejku eterycznego oraz sole mineralne (potas, żelazo, sód, wapń, magnez).
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
1-2 łyżeczki suszonych owoców zalać 250ml wrzącej wody, pozostawić pod przykryciem 7-10 min. Odcedzić, pić 2-3 razy dziennie.
Suszone owoce dzikiej róży.
Może zawierać śladowe ilości orzechów, sezamu i soi.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
CHILE
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 18,00
Wartość energetyczna (kcal) 4,0
Tłuszcze (g) 0,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,0
Węglowodany (g) 0,0
w tym cukry (g) 0,0
Białka (g) 0,0
Sól (g) 0,0
Cholesterol (g) 0,0