Przyprawa Fasolka Po Bretońsku
Indeks: z- fasolka po bretońsku
- Write a review
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- do potraw mięsnych i bezmięsnych
- do dań z fasoli, grochu i innych roślin strączkowych
1 kg fasoli zalać 1 litrem wody i odstawić na 24 godziny. Dodać około 40 g mieszanki i gotować do miękkości. Posolić (mieszanka nie zawiera soli). Zagęścić zasmażką. Gotowe.
Przyprawy (pomidor, cebula, papryka słodka, majeranek, ziele angielskie, pieprz czarny, liść laurowy), hydrolizat białka roślinnego, cukier, aromaty.
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Polska
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1150
Wartość energetyczna (kcal) 275
Tłuszcze (g) 2,7
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,5
Węglowodany (g) 49,6
w tym cukry (g) 26,6
Białka (g) 13,4
Sól (g) 8,8
Błonnik (g) 13,7