- Nowy


Indeks: z- przyprawa cevapcici
Dzięki starannie dobranym składnikom, takim jak m.in. czosnek, papryka, pieprz i cebula, każda potrawa zyskuje niepowtarzalny charakter. Idealna do grillowania, smażenia czy pieczenia, przyprawa ta sprawi, że Twoje cevapcici będą soczyste i pełne smaku.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
1kg mięsa mielimy lub drobno siekamy. Dodajemy mieszankę, sól, 100g zimnej wody i mieszamy aż mięso puści kolagen. Dodajemy 50ml oleju/oliwy i ponownie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na 12-24h. Na patyku formujemy podłużne kotlety, grillujemy lub pieczemy w piekarniku.
Przyprawy (cebula, czosnek, kolendra, papryka słodka, pieprz czarny, kmin rzymski, czarnuszka, chili, cynamon), sól.
* mieszanka zawiera jedynie naturalne składniki, w związku z czym dopuszczalne jest delikatne zbrylenie, które rozpada się pod naciskiem.
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Polska
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1179
Wartość energetyczna (kcal) 282
Tłuszcze (g) 13,9
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 6,4
Węglowodany (g) 28,3
w tym cukry (g) 9,4
Białka (g) 8,3
Sól (g) 0,5
Błonnik (g) 17,9