Sól himalajska różowa

Indeks: z- sól himalajska różowa

7,20 zł
Brutto

Sól himalajska ma różową barwę dzięki dużej zawartości pierwiastków chemicznych.

Wydobywana jest w pasmach Himalajów (w Pakistanie).

Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Zastosowanie
  • jako zamiennik soli białej,
  • do dań mięsnych i bezmięsnych, 
  • jako przyprawa.
Dawkowanie

Wg uznania. 

Skład

Sól himalajska różowa.

Alergeny

Brak.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Pakistan

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 0,0

Wartość energetyczna (kcal) 0,0

Tłuszcze (g) <0,0

w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <0,0

Węglowodany (g) < 100

w tym cukry (g) < 0,0

Białka (g)< 0,0

Sól (g) < 97,0

Błonnik (g) <0,0


z- sól himalajska różowa
18 Przedmioty

Specyficzne kody