Sól himalajska różowa
Indeks: z- sól himalajska różowa
- Write a review
Sól himalajska ma różową barwę dzięki dużej zawartości pierwiastków chemicznych.
Wydobywana jest w pasmach Himalajów (w Pakistanie).
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- jako zamiennik soli białej,
- do dań mięsnych i bezmięsnych,
- jako przyprawa.
Wg uznania.
Sól himalajska różowa.
Brak.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Pakistan
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 0,0
Wartość energetyczna (kcal) 0,0
Tłuszcze (g) <0,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <0,0
Węglowodany (g) < 100
w tym cukry (g) < 0,0
Białka (g)< 0,0
Sól (g) < 97,0
Błonnik (g) <0,0