Cukier trzcinowy
Indeks: z- cukier trzcinowy
- Write a review
Cukier trzcinowy stosowany jest jako zamiennik cukru białego.
Otrzymywany z trzciny cukrowej spożywany jest na całym świecie.
Jego barwa może się wahać od jasnozłotej do ciemno brązowej.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- do herbaty, kawy, napojów,
- do wypieków,
- do koktajli oraz deserów.
Wg uznania.
cukier trzcinowy.
Brak.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Kolumbia
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1690
Wartość energetyczna (kcal) 398
Tłuszcze (g) <0,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <0,0
Węglowodany (g) <99,4
w tym cukry (g) <99,4
Białka (g)< 0,0
Sól (g) < 0,0
Błonnik (g) <0,0