Cukier trzcinowy

Indeks: z- cukier trzcinowy

11,90 zł
Brutto

Cukier trzcinowy stosowany jest jako zamiennik cukru białego.

Otrzymywany z trzciny cukrowej spożywany jest na całym świecie.

Jego barwa może się wahać od jasnozłotej do ciemno brązowej.

Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Zastosowanie
  • do herbaty, kawy, napojów,
  • do wypieków,
  • do koktajli oraz deserów.
Dawkowanie

Wg uznania. 

Skład

cukier trzcinowy.

Alergeny

Brak.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Kolumbia

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 1690

Wartość energetyczna (kcal) 398

Tłuszcze (g) <0,0

w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <0,0

Węglowodany (g) <99,4

w tym cukry (g) <99,4

Białka (g)< 0,0

Sól (g) < 0,0

Błonnik (g) <0,0


z- cukier trzcinowy
19 Przedmioty

Specyficzne kody