

Indeks: z-pieprz_biały_mielony
Pieprz biały charakteryzuje się delikatniejszym, niż czarny, smakiem, gdyż zawiera mniej piperyny i olejków eterycznych. Jednak wytwarza się go z owoców tej samej rodziny co pieprz czarny. Różnica tkwi w sposobie obróbki ziaren. Poza walorami smakowymi posiada również liczne właściwości lecznicze.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Wietnam, Indie, Indonezja
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1239,0
Wartość energetyczna (kcal) 296,0
Tłuszcze (g) 2,1
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,6
Węglowodany (g) 42,4
w tym cukry (g) 0,0
Białka (g) 10,4
Sól (g) 0,01
Błonnik (g) 26,2