Kardamon mielony
Indeks: z- kardamon mielony
- Write a review
Kardamon charakteryzuje się cytrynowo-imbirowym aromatem, który pobudza apetyt, oraz nutą korzennego, lekko gorzkawego smaku. Ze względu na swoje właściwości lecznicze znalazł zastosowanie nie tylko w kuchni, ale także w medycynie naturalnej.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
-
wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego
- pomaga spalać kalorie
- pobudza apetyt
- korzystnie wpływa na odporność
- pomaga w schorzeniach dróg oddechowych
- pozytywnie wpływa na układ moczowy
- do dań kuchni indyjskiej i azjatyckiej
- doskonale komponuje się z mięsami, kiełbasami, pasztetami i drobiem
- częsty składnik wypieków
- jako dodatek do kawy
- dobrze współgra z herbatami
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Gwatemala
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1302
Wartość energetyczna (kcal) 311
Tłuszcze (g) 6,7
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,7
Węglowodany (g) 50,5
w tym cukry (g) 0,0
Białka (g) 10,8
Sól (g) 0,04
Błonnik (g) 28,0