Pietruszka nać suszona
Indeks: z-pietruszka nać
- Write a review
Liście pietruszki suszonej charakteryzują się aromatycznym, cierpkawym smakiem i pasują niemalże do każdej potrawy. Proces suszenia w żaden sposób nie wpływa na walory smakowe czy cenne właściwości. Warto jednak wiedzieć, że suszoną pietruszkę zaleca się dodawać do gotowych dań, gdyż obróbka termiczna i gotowanie pozbawiają ją koloru, właściwości i przyjemnego smaku.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- zawiera bardzo duże ilości żelaza i potasu
- poprawia odporność organizmu i działanie układu odpornościowego
- zwalcza stany zapalne
- pozytywnie wpływa na serce i układ krwionośny
- ma działanie oczyszczające, tonizujące, odświeżające oddech
- zawiera dwukrotnie więcej witaminy C niż cytryna
- nieodłączny składnik rosołu
- idealnie pasuje do sałatek i surówek
- doskonale podkreśli smak sosów
- podnosi walory smakowe dań mięsnych
- pasuje do masła ziołowego i twarożku
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Polska, Egipt
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1156
Wartość energetyczna (kcal) 276
Tłuszcze (g) 4,4
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,1
Węglowodany (g) 21,3
w tym cukry (g) 7,3
Białka (g) 22,4
Sól (g) 1,13
Błonnik (g) 30,4