• Nowy

Kolendra ziarno

Indeks: z-kolendra ziarno

1,90 zł

Kolendra wywodzi się z obszaru Morza Śródziemnego. Jej nasiona charakteryzują się łagodnym, słodkim, pomarańczowo-cytrusowym smakiem. Doskonale nadaje się do potraw zarówno słodkich jak i pikantnych.

Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Właściwości
  • wspomaga układ trawienny
  • zwiększa apetyt
  • pozytywnie wpływa na wygląd skóry
  • przyczynia się do utrzymania prawidłowej odporności organizmu
  • pozytywnie wpływa na układ sercowo-naczyniowy
Zastosowanie
  • idealny dodatek do zup (np. grochowa, fasolowa)
  • wydobywa pikantny smak z jagnięciny czy mięsa wołowego
  • dodana do ryb zniweluje mulisty posmak słodkowodnych gatunków oraz nada im wyrazistego charakteru
  • nieodzowny składnik potraw azjatyckich
  • świetnie komponuje się z ciecierzycą, czosnkiem, sałatkami
  • doskonały dodatek do ciasta, produktów cukierniczych czy chleba
Alergeny

Nie zawiera.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Polska

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 1248

Wartość energetyczna (kcal) 298

Tłuszcze (g) 17,8

w tym tłuszcze nasycone (NKT) 1,0

Węglowodany (g) 13,1

w tym cukry (g) 0,0

Białka (g) 12,4

Sól (g) 0,09

Błonnik (g) 41,9


bez zagęszczaczy i konserwantów.jpg