Papryka słodka Asta
Indeks: z-papryka słodka asta
- Write a review
Papryka czerwona powstaje w wyniku zmielenia suszonych warzyw. Jest idealnym dodatkiem do sałatek oraz warzyw a także sosów i zup. Poprawia smak potraw nadając im ciekawe zabarwienie a także jest najlepszym źródłem witaminy C.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- wzmacnia odporność organizmu (bogata w witaminę C, która nie traci wartości odżywczych podczas procesu obróbki termicznej)
- obniża ciśnienie krwi
- poprawia trawienie
- hamuje starzenie się komórek
- osłabia niekorzystne działanie cholesterolu
- pobudza apetyt
- chroni przed miażdżycą
- poprawia kondycję naczyń krwionośnych
- do dań kuchni węgierskiej i meksykańskiej
- obowiązkowy składnik gulaszu
- idealny składnik marynaty mięs i ryb
- popularny dodatek zup i sosów
- poprawia smak i aromatyzuje potrawy
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Chiny
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1179,0
Wartość energetyczna (kcal) 282,0
Tłuszcze (g) 12,9
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0
Węglowodany (g) 19,1
w tym cukry (g) 10,3
Białka (g) 14,1
Sól (g) 0,17
Błonnik (g) 34,9