Papryka słodka wędzona
Indeks: z-papryka słodka wędzona
- Write a review
Papryka czerwona charakteryzuje się ciekawym zapachem i smakiem. Powstaje w wyniku zmielenia suszonych warzyw papryki, wcześniej jedna poddawane one są procesowi wędzenia, nad dymem z drewna dębowego. Jest idealnym dodatkiem do potraw mięsnych, bezmięsnych, sosów oraz zup. Poprawia smak potraw nadając im ciekawe zabarwienie a także jest najlepszym źródłem witaminy C i B.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- wzmacnia odporność organizmu
- jest bogatym źródłem witamy D i C
- poprawia trawienie
- osłabia niekorzystne działanie cholesterolu
- pobudza apetyt
- chroni przed miażdżycą
- poprawia kondycję naczyń krwionośnych
- wykazuje właściwości przciwzapalne
- do dań kuchni śródziemnomorskiej, węgierskiej oraz polskiej
- obowiązkowy składnik gulaszu
- idealny składnik marynaty mięs i ryb
- popularny dodatek zup i sosów
- poprawia smak
- intensywnie aromatyzuje potrawy
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Chiny
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1112
Wartość energetyczna (kcal) 267
Tłuszcze (g) 6,4
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 1,1
Węglowodany (g) 21,4
w tym cukry (g) 14,8
Białka (g) 13,8
Sól (g) 0,13
Błonnik (g) 34,3