Cząber

Indeks: z-cząber

2,10 zł

Podkreśla smak wielu potraw, ale nie jest dominujący.

Sprawdzi się w sałatkach, daniach ziemniaczanych, z grilla, z dziczyzną i grzybami.

Cząber idealnie pasuje też do potraw z fasoli oraz do produkcji kiełbasy.

Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Właściwości
  • przeciwzapalne, antyseptyczne, 
  • zapobiega nadmiernej fermentacji jelitowej,
  • działa obstrukcyjnie i przeciwbiegunkowo.
Zastosowanie
  • idealnie komponuje się z mięsami, sałatkami,
  • dobrze współgra z rybami i owocami morza,
  • dodawany do produkcji kiełbasy,
  • do dań z fasoli.
Alergeny

Nie zawiera.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Polska

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 1138

Wartość energetyczna (kcal) 272

Tłuszcze (g) 5,9

w tym tłuszcze nasycone (NKT) 3,3

Węglowodany (g) 23,0

w tym cukry (g) 0,0

Białka (g) 6,7

Sól (g) 0,06

Błonnik (g) 45,7


bez zagęszczaczy i konserwantów.jpg

z-cząber
39 Przedmioty

Specyficzne kody