Cząber
Indeks: z-cząber
- Write a review
Podkreśla smak wielu potraw, ale nie jest dominujący.
Sprawdzi się w sałatkach, daniach ziemniaczanych, z grilla, z dziczyzną i grzybami.
Cząber idealnie pasuje też do potraw z fasoli oraz do produkcji kiełbasy.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- przeciwzapalne, antyseptyczne,
- zapobiega nadmiernej fermentacji jelitowej,
- działa obstrukcyjnie i przeciwbiegunkowo.
- idealnie komponuje się z mięsami, sałatkami,
- dobrze współgra z rybami i owocami morza,
- dodawany do produkcji kiełbasy,
- do dań z fasoli.
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Polska
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1138
Wartość energetyczna (kcal) 272
Tłuszcze (g) 5,9
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 3,3
Węglowodany (g) 23,0
w tym cukry (g) 0,0
Białka (g) 6,7
Sól (g) 0,06
Błonnik (g) 45,7