Papryka czerwona grys
Indeks: z- papryka czerwona grys
- Write a review
Przyprawa ta powstaje w wyniku zmielenia suszonych warzyw i może być łagodna, lekko słodka lub ostra, w zależności od smaku papryki, z której została zrobiona. Papryka czerwona poprawia smak potraw, jednocześnie nadając im ciekawe zabarwienie.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- wzmacnia odporność organizmu (bogata w witaminę C, która nie traci wartości odżywczych podczas procesu obróbki termicznej)
- obniża ciśnienie krwi
- poprawia trawienie
- hamuje starzenie się komórek
- osłabia niekorzystne działanie cholesterolu
- pobudza apetyt
- chroni przed miażdżycą
- poprawia kondycję naczyń krwionośnych
- do dań kuchni węgierskiej i meksykańskiej
- obowiązkowy składnik gulaszu
- idealny składnik marynaty mięs i ryb
- popularny dodatek zup i sosów
- doskonale łączy się z innymi warzywami
Nie zawiera.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
Chiny
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 1315,0
Wartość energetyczna (kcal) 314,0
Tłuszcze (g) 3,0
w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,4
Węglowodany (g) 47,4
w tym cukry (g) 40,8
Białka (g) 17,9
Sól (g) 0,48
Błonnik (g) 21,3