• Nowy

Papryka czerwona płatek

Indeks: z-papryka czerwona płatek

2,50 zł

Przyprawa ta powstaje z suszonych warzyw i może być łagodna, lekko słodka lub ostra, w zależności od smaku papryki, z której została zrobiona. Papryka czerwona poprawia smak potraw, jednocześnie nadając im ciekawe zabarwienie.

Waga produktu
Ilość
Ostatnie sztuki w magazynie

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Właściwości
  • wzmacnia odporność organizmu (bogata w witaminę C, która nie traci wartości odżywczych podczas procesu obróbki termicznej)
  • obniża ciśnienie krwi
  • poprawia trawienie
  • hamuje starzenie się komórek
  • osłabia niekorzystne działanie cholesterolu
  • pobudza apetyt
  • chroni przed miażdżycą
  • poprawia kondycję naczyń krwionośnych
Zastosowanie
  • do dań kuchni węgierskiej i meksykańskich
  • obowiązkowy składnik gulaszu
  • idealny składnik marynaty mięs i ryb
  • popularny dodatek zup i sosów
  • doskonale łączy się z innymi warzywami
Alergeny

Nie zawiera.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

Wietnam

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 1315,0

Wartość energetyczna (kcal) 314,0

Tłuszcze (g) 3,0

w tym tłuszcze nasycone (NKT) 0,4

Węglowodany (g) 47,4

w tym cukry (g) 40,8

Białka (g) 17,9

Sól (g) 0,48

Błonnik (g) 21,3


bez zagęszczaczy i konserwantów.jpg