Mąka migdałowa
Indeks: z- mąka migdałowa
- Write a review
Mąka uzyskiwana przez zmielenie całych migdałów. Idealna do wypieków, a także do panierowania mięsa ryb oraz jako zagęstnik do zup i sosów.
ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP
In post, DPD, odbiór własny
PayU
- do wypieków,
- do panierowania,
- do zagęszczania sosów i zup,
Wg uznania.
mąka migdałowa.
Brak.
Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.
Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.
Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.
Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.
Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.
USA
Dla 100g produktu:
Wartość energetyczna (kJ) 2519
Wartość energetyczna (kcal) 600
Tłuszcze (g) <50
w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <3,5
Węglowodany (g) <10,7
w tym cukry (g) <3,6
Białka (g)< 21,4
Sól (g) < 0,0
Błonnik (g) <10,7