Mąka migdałowa

Indeks: z- mąka migdałowa

23,60 zł
Brutto

Mąka uzyskiwana przez zmielenie całych migdałów. Idealna do wypieków, a także do panierowania mięsa ryb oraz jako zagęstnik do zup i sosów.

Waga produktu
Ilość

  Certyfikaty:

ISO 9001, ISO 14001, HACCP, GMP, GHP

  Dostawy

In post, DPD, odbiór własny

  Płatności

PayU

Zastosowanie,
  • do wypieków,
  • do panierowania,
  • do zagęszczania sosów i zup,
Dawkowanie

Wg uznania. 

Skład

mąka migdałowa.

Alergeny

Brak.

Na terenie zakładu konfekcjonowane są produkty mogące zawierać: gluten, gorczycę, orzechy, seler, sezam, soję.

Pakowanie wymienionych produktów jest rozdzielone czasowo, jednak nie możemy w 100% zagwarantować, że w pakowanych produktach nie znajdą się śladowe ilości alergenów.

Termin ważności

Data przydatności do spożycia znajduje się na etykiecie produktu.

Opakowanie

Torebka doypack z zamknięciem strunowym. Torebki te charakteryzują się wysoką barierowością i wytrzymałością mechaniczną.

Sposób przechowywania

Przechowywać w suchym, czystych, przewiewnych, chłodnych pomieszczeniach, zabezpieczonych przed szkodnikami. Chronić przed promieniami słonecznymi.

Kraj pochodzenia

USA

Wartości odżywcze

Dla 100g produktu:

Wartość energetyczna (kJ) 2519

Wartość energetyczna (kcal) 600

Tłuszcze (g) <50

w tym tłuszcze nasycone (NKT) (g) <3,5

Węglowodany (g) <10,7

w tym cukry (g) <3,6

Białka (g)< 21,4

Sól (g) < 0,0

Błonnik (g) <10,7


z- mąka migdałowa
19 Przedmioty

Specyficzne kody